بیماری پوستی پروانه ای چیست SECRETS

بیماری پوستی پروانه ای چیست Secrets

بیماری پوستی پروانه ای چیست Secrets

Blog Article

پوست شکننده که به راحتی تاول می‌زند، به خصوص در دست و پا

تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که اگر امروز از مسیر دیگری به سمت محل‌ کار خود بروید، ممکن است تغییر نسبتا بزرگی در دنیا ایجاد کنید؟ یا این‌ که یک اتفاق جزئی، مانند ترافیک، پیچ‌خوردن پا یا ده دقیقه تاخیر، می‌تواند تاثیرات شگرفی در زندگی شما و دیگران بگذارد؟ تئوری اثر پروانه‌ای بر این موضوع دلالت می‌کند.

پوست افرادی که به بیماری پروانه‌ای مبتلا گردیده اند، حساس و شکننده می‌باشد به گونه‌ای که پوست با کمترین برخورد، ضربه، اصطکاک و لمس ملتهب گردیده و تاول می‌زند.

یک معلم اگر درسی را به‌ درستی آموزش ندهد، دانش‌آموز تا پایان‌عمر در آن موضوع خطا می‌کند و این خطا می‌تواند اشتباهات جبران‌ناپذیر دیگری را ایجاد کند.

بازگرداندن تحرک: ایجاد تاول و زخم زیاد می‌تواند باعث اتصال انگشتان پا یا دست به هم یا خمیدگی غیر طبیعی مفاصل شود، بنابراین پزشک انجام عمل جراحی را جهت اصلاح این شرایط توصیه می‌کند، مخصوصا اگر باعث اختلال در حرکات طبیعی شود.

برای نوزادان، بطری های پستونکی برای نوزادان زودرس را امتحان کنید و یک سرنگ پلاستیکی - قطره چکان دارویی.

برای افرادی که دچار بیماری پروانه‌ای شده‌اند، درمان ویژه‌ای وجود ندارد و اغلب با گذشت زمان این بیماری درمان می‌گردد و فروکش می‌کند.

هر گونه علائم ابتلا به عفونت مانند تورم قرمز، گرم و دردناک پوستی

این نوع از بیماری پروانه ای، کمیاب‌ترین نمونه‌های بیماری پروانه‌ای می‌باشد و موجب درگیری همه لایه‌های پوستی و شکنندگی شدیدتر پوست و می‌گردد.

خوراندن شکر زیاد به کودک مانند آب میوه های رقیق نشده که موجب افزایش گاز روده کودک و دل درد میشود.

داشتن سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانه‌ای عامل خطر اصلی جهت افزایش شانس ابتلا به این بیمار پروانه ایی چیست بیماری است.

حادثه‌ی ریزش ساختمان در آبادان که اخیرا اتفاق افتاد، یکی از حوادث بزرگی بود که به دلیل سودجویی عاملان آن اتفاق افتاد. فرض کنید فردی که ناظرساختمان بود، با وجدان و شرافت‌کاری خود، از ساخت چنین ساختمانی جلوگیری می‌کرد؛ در این‌صورت هرگز چنین اتفاقی رخ نمی‌داد.

پوست تاول زده در مقابل عفونت باکتریایی به شدت آسیب پذیر می‌باشد.

پوست از لایه بیرونی (روپوست) و یک لایه زیرین (غشای میانی) تشکیل شده است.

Report this page